​Højeste skrotpræmie ved skrotning af biler

Skal din bil skrottes i Ringsted, Slagelse, Køge eller et andet sted på Sjælland, tilbyder vi Danmarks bedste skrotpriser på skrotbiler.

Ønsker du en prisvurdering?

Trin 1 af 4

Udfyld formularen nedenfor og du vil blive kontaktet indenfor 24 timer – eller ring os på tlf. 91 94 94 94 og vi er klar til at servicere dig.

​Højst bydende på skrotbiler i hele DK

Vi henter bilen gratis på hele Sjælland

Godkendt af Dansk motorregister

Bedste skrotpræmie i 2020

Vi er både professionelle og har konkurrencedygtige priser, så hos Ringsted Autoophug får du den bedste skrotpræmie 2020. Vi tilbyder endda afhentning af skrotbiler, så du skal foretage dig så lidt som overhovedet muligt.
​Vi betaler mellem 2.200 og 10.000 kr. for din skrotbil uanset stand på hele Sjælland

​Miljøordning for biler

Husk altid at få det bedste ud af din skrotbil. Miljøordning for biler www.bilordning.dk sikre dig dette.
Skrot godt slogan

Sådan får du en skrotpræmie for din bil

Er du den registrerede ejer af bilen, får du din skrotpræmie kontant, når du afleverer bilen til autoophug. Alt hvad du skal gøre, er blot af have bilens registreringsattest klar.
Er du ikke den registrerede ejer, foretager vi en dispensation, så du får dine penge retur. Det gør vi fx i de tilfælde, hvor du ikke har nået at få bilen omregistreret, eller hvis du har købt bilen for reservedele eller lignende.
Skrotning af biler skal være nemt, og vi gør, hvad vi kan, for at processen bliver nem for dig – og så har vi i øvrigt de bedste skrotpriser!

Hvad får man i skrotpræmie?

Vi giver helt op til 10.000 kroner for skrotbiler, men gennemsnitsprisen for gamle biler ligger på cirka 2.600 kroner. For skadede eller interessante biler kan vi dog give helt op til 100.000 kroner i skrotpræmie. Hos Ringsted Autoophug er vi stolte af at kunne tilbyde den højeste skrotpræmie i Danmark.

Du kan enten komme ind med din bil, eller du kan benytte dig af vores tilbud om afhentning af skrotbiler, og derefter foretager vi en vurdering af køretøjet. Skrotbiler kan være meget værd – så kontakt os endelig, hvis du vil have den bedste pris på skrotning af biler.

Kontakt os omkring vores skrotpriser på biler

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om vores skrotpriser, enten ved at ringe på telefon 91 94 94 94 eller ved at skrive til e-mail info@bilophugger.dk.

Du er også meget velkommen til at kigge forbi indenfor vores åbningstider, men vi foretrækker, at du lige giver os et kald inden, så vi kan sætte tid af til dig og din bil.

Google logo

Simon R. Digitypes

★★★★★
Super venlig, super service og god skrotpris på bilen. Kan varmt anbefales 👌
Google logo

Morten Wallin Jensen

★★★★★
Super skrotning af min bil. Fin endda extra penge med hjem ud over de 2200. Ingen dikkedarer med mere. Ringsted Autoophug leverer. 😎 De afmeldte om aftenen.
Google logo

Martine Hansen

★★★★★
Virkelig god service, flinke mennesker