Hvad der sker med min skrotbil?​

​Der kan opstå mange spørgsmål i forbindelse med, at man skrotter sin bil. Hvor får man mest fra sin skrotbil? Er der forskel på de forskellige autoophuggere? Vi kan naturligvis besvare dem alle sammen for dig.

Ønsker du en prisvurdering?

Trin 1 af 4

Udfyld formularen nedenfor og du vil blive kontaktet indenfor 24 timer – eller ring os på tlf. 91 94 94 94 og vi er klar til at servicere dig.

​Højst bydende på skrotbiler i hele DK

Vi henter bilen gratis på hele Sjælland

Godkendt af Dansk motorregister

Vi miljøbehandler din skrotbil

Når du afleverer din skrotbil hos os, bliver den først og fremmest miljøbehandlet. Efter miljøbehandlingen tager vi de biler fra, der er efterspørgsel på. Vær opmærksom på, at vi også tilbyder gratis afhentning i blandt andet Ringsted, Slagelse, Køge og det øvrige Sjælland. Så når din bil købes, kan vi faktisk tage over, og du skal ikke længere tænke på, hvad der skal ske.
​Vi betaler mellem 2.200 og 10.000 kr. for din skrotbil uanset stand på hele Sjælland

​Miljøordning for biler

Husk altid at få det bedste ud af din skrotbil. Miljøordning for biler www.bilordning.dk sikre dig dette.
Skrot godt slogan

Eksport af reservedele til ind- og udland

80 % af alle de biler, vi får ind, bliver eksporteret som reservedele til steder, hvor der er behov for lige netop de pågældende reservedele. Nogle reservedele bliver i Danmark, mens de fleste bliver eksporteret til udlandet. I nogle tilfælde eksporterer vi komplette biler eller reservedele til udenlandske markeder, herunder fx Afrika. På den måde går din skrotbil ikke bare til grunde, når den er sendt til skrot, men gør gavn der, hvor der er brug for det.

Hvad kan jeg få for min skrotbil?

Priser på skrotbiler varierer efter standen og de reservedele, vi kan få ud af den. Generelt ligger vores pris på skrotbil på alt mellem 2.500 og 10.000 kr. Hvis du vil have en mere nøjagtig pris, kan vi selvfølgelig vurdere din skrotbil og give dig et uforpligtende tilbud.
Derudover tilbyder vi op til 100.000 kr. for skrotbiler der er skadede eller interessante.

Kontakt os for en pris på din skrotbil

Kunne du tænke dig at vide, hvor meget du kan få for din skrotbil, kan du læse mere her. Du er også altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål eller har brug for yderligere information.

Ring på telefon 91 94 94 94 eller skriv til e-mail info@bilophugger.dk.

Google logo

Simon R. Digitypes

★★★★★
Super venlig, super service og god skrotpris på bilen. Kan varmt anbefales 👌
Google logo

Morten Wallin Jensen

★★★★★
Super skrotning af min bil. Fin endda extra penge med hjem ud over de 2200. Ingen dikkedarer med mere. Ringsted Autoophug leverer. 😎 De afmeldte om aftenen.
Google logo

Martine Hansen

★★★★★
Virkelig god service, flinke mennesker