Få en prisvurdering

Udfyld formularen nedenfor og du vil blive kontaktet indenfor 24 timer – eller ring os på tlf. 91 94 94 94 og vi er klar til at servicere dig. Vi betaler op til 10.000 kr. for din skrotbil uanset stand på hele Sjælland.

 
 
 
 
 
Kan bilen køre?

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skrotpræmie i forbindelse med skrotning af biler

Skal din bil skrottes i Ringsted, Slagelse, Køge eller et andet sted på Sjælland, tilbyder vi Danmarks bedste skrotpræmie.

Alt hvad du skal gøre er blot af have bilens registreringsattest klar.

Sådan får du en skrotpræmie for din bil

Er du den registrerede ejer af bilen, får du din skrotpræmie kontant, når du afleverer bilen til skrotning. Er du ikke den registrerede ejer, foretager vi en dispensation, så du får dine penge retur. Det gør vi eksempelvis i de tilfælde, hvor du ikke har nået at få bilen omregistreret, eller hvis du har købt bilen for reservedele eller lignende.​

Hvad er den typiske skrotningspræmie på?

Vi giver helt op til 10.000 kroner for skrotbiler, men gennemsnitsprisen for gamle biler ligger på cirka 2.600 kroner.

​For skadede eller interessante biler kan vi dog give helt op til 100.000 kroner i skrotpræmie.

Kontakt os og hør mere om vores skrotpriser på biler

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om vores skrotpræmie, enten ved at ringe på telefon 91 94 94 94 eller ved at skrive til e-mail info@bilophugger.dk. Du er også meget velkommen til at kigge forbi inden for vores åbningstider, men vi foretrækker, at du lige giver os et kald inden, så vi kan sætte tid af til dig. 

Firmaoplysninger​

Bilophugger

CVR: 35403426

Adresseoplysninger​

Sorøvej 89

4100 Ringsted

Kontaktoplysninger