​Højst bydende på skrotbiler i hele DK

Vi henter bilen gratis på hele Sjælland

Godkendt af Dansk motorregister

Hvad der sker med min skrotbil?​

​Der kan opstå mange spørgsmål i forbindelse med, at man skrotter sin bil. Hvor får man mest fra sin skrotbil? Er der forskel på de forskellige autoophuggere? Vi kan naturligvis besvare dem alle sammen for dig.

Når du afleverer din skrotbil hos os, bliver den først og fremmest miljøbehandlet. Efter miljøbehandlingen tager vi de biler fra, der er efterspørgsel på. Vær opmærksom på, at vi også tilbyder gratis afhentning i blandt andet Ringsted, Slagelse, Køge og det øvrige Sjælland. Så når din bil købes, kan vi faktisk tage over, og du skal ikke længere tænke på, hvad der skal ske.

Eksport af reservedele til ind- og udland

80 % af alle de biler, vi får ind, bliver eksporteret som reservedele til steder, hvor der er behov for lige netop de pågældende reservedele. Nogle reservedele bliver i Danmark, mens de fleste bliver eksporteret til udlandet. I nogle tilfælde eksporterer vi komplette biler eller reservedele til udenlandske markeder, herunder fx Afrika. På den måde går din skrotbil ikke bare til grunde, når den er sendt til skrot, men gør gavn der, hvor der er brug for det.

Hvad kan jeg få for min skrotbil?

Priser på skrotbiler varierer efter standen og de reservedele, vi kan få ud af den. Generelt ligger vores pris på skrotbil på alt mellem 2.500 og 10.000 kr. Hvis du vil have en mere nøjagtig pris, kan vi selvfølgelig vurdere din skrotbil og give dig et uforpligtende tilbud.

Derudover tilbyder vi op til 100.000 kr. for skrotbiler der er skadede eller interessante.

Kontakt os for en pris på din skrotbil

Kunne du tænke dig at vide, hvor meget du kan få for din skrotbil, kan du læse mere her. Du er også altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål eller har brug for yderligere information. 

Ring på telefon 91 94 94 94 eller skriv til e-mail info@bilophugger.dk.

​​

Find vej med Google Maps

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​​Vurderet 4 / 5 stjerner på baggrund af mere end 26 anmeldelser på Google

Firmaoplysninger​

RINGSTED AUTOOPHUG ApS

CVR: 35403426

Adresseoplysninger​

Kontaktoplysninger