​Højst bydende på skrotbiler i hele DK

Vi henter bilen gratis på hele Sjælland

Godkendt af Dansk motorregister

​Vi betaler mellem 2.000 og 10.000 kr. for din skrotbil uanset stand på hele Sjælland

Ønsker du en prisvurdering?

Udfyld formularen nedenfor og du vil blive kontaktet indenfor 24 timer – eller ring os på tlf. 91 94 94 94 og vi er klar til at servicere dig.

 
 
 
 
 
Kan bilen køre?

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Hvad der sker med din skrotbil

Når du afleverer din skrotbil hos os, bliver den først og fremmest miljøbehandlet. Efter miljøbehandlingen tager vi de biler fra, der er efterspørgsel på. Vær opmærksom på, at vi også tilbyder gratis afhentning i blandt andet Ringsted, Slagelse, Køge og det øvrige Sjælland. 


Eksport af reservedele til ind- og udland

80 % af alle de biler vi får ind, bliver eksporteret som reservedele til steder, hvor der er behov for lige netop de pågældende reservedele. Nogle reservedele bliver i Danmark, mens de fleste bliver eksporteret til udlandet. I nogle tilfælde eksporterer vi komplette biler eller reservedele til bil til udenlandske markeder, herunder blandt andet Afrika. På den måde går din skrotbil ikke bare til grunde, når den er sendt til skrot, men gør gavn der, hvor der er brug for det.

Kontakt os for en pris på din skrotbil

Kunne du tænke dig at vide, hvor meget du kan få for din skrotbil, kan du læse mere her. Du er også altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål eller har brug for yderligere information. Ring på telefon 91 94 94 94 eller skriv til e-mail info@bilophugger.dk.

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​​Vurderet 4 / 5 stjerner på baggrund af mere end 23 anmeldelser på Google

Firmaoplysninger​

Bilophugger

CVR: 35403426

Adresseoplysninger​

Kontaktoplysninger