​Højst bydende på skrotbiler i hele DK

Vi henter bilen gratis på hele Sjælland

Godkendt af Dansk motorregister

​Højeste skrotpræmie ved skrotning af biler

Skal din bil skrottes i Ringsted, Slagelse, Køge eller et andet sted på Sjælland, tilbyder vi Danmarks bedste skrotpriser på skrotbiler. 

Vi er både professionelle og har konkurrencedygtige priser, så hos Ringsted Autoophug får du den bedste skrotpræmie 2020. Vi tilbyder endda afhentning af skrotbiler, så du skal foretage dig så lidt som overhovedet muligt.

Sådan får du en skrotpræmie for din bil

Er du den registrerede ejer af bilen, får du din skrotpræmie kontant, når du afleverer bilen til autoophug. Alt hvad du skal gøre, er blot af have bilens registreringsattest klar.

Er du ikke den registrerede ejer, foretager vi en dispensation, så du får dine penge retur. Det gør vi fx i de tilfælde, hvor du ikke har nået at få bilen omregistreret, eller hvis du har købt bilen for reservedele eller lignende. 

Skrotning af biler skal være nemt, og vi gør, hvad vi kan, for at processen bliver nem for dig – og så har vi i øvrigt de bedste skrotpriser!

Hvad får man i skrotpræmie?

Vi giver helt op til 10.000 kroner for skrotbiler, men gennemsnitsprisen for gamle biler ligger på cirka 2.600 kroner. For skadede eller interessante biler kan vi dog give helt op til 100.000 kroner i skrotpræmie. Hos Ringsted Autoophug er vi stolte af at kunne tilbyde den højeste skrotpræmie i Danmark.

Du kan enten komme ind med din bil, eller du kan benytte dig af vores tilbud om afhentning af skrotbiler, og derefter foretager vi en vurdering af køretøjet. Skrotbiler kan være meget værd – så kontakt os endelig, hvis du vil have den bedste pris på skrotning af biler.

Kontakt os omkring vores skrotpriser på biler

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om vores skrotpriser, enten ved at ringe på telefon 91 94 94 94 eller ved at skrive til e-mail info@bilophugger.dk. Du er også meget velkommen til at kigge forbi indenfor vores åbningstider, men vi foretrækker, at du lige giver os et kald inden, så vi kan sætte tid af til dig og din bil.

​​

Find vej med Google Maps

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​​Vurderet 4 / 5 stjerner på baggrund af mere end 26 anmeldelser på Google

Firmaoplysninger​

RINGSTED AUTOOPHUG ApS

CVR: 35403426

Adresseoplysninger​

Kontaktoplysninger